Appelazijn voor goede gezondheid! 5 redenen waarom het zo waard te gebruiken is

Appelazijn net als de naam al zegt wordt van appels gemaakt. Het heeft voor- en tegenstanders. Sommigen houden ervan door de onbeperkte eigenschappen, anderen zijn bang, omdat ze het... niet kennen. Daarom willen wij dit geheimzinnige vloeistof een beetje nader te brengen.

Waarschijnlijk heb jij al gehoord, dat appelazijn uitstekend voor afvallen is. Het kan als ingrediënt van huiselijke cosmetica voor haar of gezicht toegepast worden. Maar weet jij zeker, wat de eigenschappen van appelazijn zijn en op welke manier het toe te passen? Neem kennis met 5 redenen waarvoor het waard is om appelazijn elke dag toe te passen.

Appelazijn voor afvallen

Als jij van overbodige kilogrammen wil afvallen, gebruik ongepasteuriseerde en ongefiltreerde appelazijn. Alleen dit product gaat de beste organische eigenschappen hebben en op die manier het beste voor je organisme gaat werken. Regelmatige toepassing ervan helpt om organisme van toxines en opgehoopt water te reinigen. Het versnelt de stofwisseling en reguleert suikerhuishouding in het organisme. Daardoor beperkt de eetlust die tijdens de dag kan groeien. Het drinken van appelazijn dagelijks ‘s morgens, op lege maag beperkt dus de toevoer van calorieën en dit leidt dan tot verlies van overbodige kilogrammen.

Appelazijn als remedie voor huid

Appelazijn wordt eveneens in de cosmetica toegepast. Het is goed bij liefhebbers van huiselijke manieren van huidverzorging bekend. Toegevoegd aan bad in de verhouding 1 eetlepel per 1 l water helpt oude opperhuid te verwijderen, het lichaam gladmaken en de soepelheid en strakheid van huid te verbeteren. Het werkt eveneens opwekkend voor huidcellen, dankzij toxines sneller uit het organisme worden verwijderd (juist door de huid). Appelazijn heeft ook een anti-ontvlambare werking. Juist daarom wordt het bij de verzorging van problematische huid en acne. Meng gewoon gedestilleerd water met azijn in de verhouding 2:1 en met zulke tonic reinig het gezicht.

Appelazijn voor roos

Anti-ontvlambare eigenschappen van appelazijn zijn niet de enige voordelen. Gemengd met dubbelkoolzure soda werkt net als een enzyme peeling. In zulke vorm kan het ook voor hoofdhuid toegepast worden. In zulke vorm kan het ook voor hoofdhuid toegepast worden. Masseer nauwkeurig in en na 5 minuten was af. Huisgemaakt cosmetica gaat kalmerend op huid werken. Daarnaast heeft het antioxiderende en anti-bacteriële werking. Daarnaast gaat het voor prikkelende jeuk helpen. De volgende keer in plaats om een dure medische shampoo te gebruiken, pak de appelazijn in de strijd tegen roos.

Appelazijn voor gewrichtsontsteking

Misschien luidt dit onwaarschijnlijk, appelazijn kan in de strijd tegen gewrichtsontsteking helpen. Helpen, omdat dit geen medicijn is, maar bij regelmatige toepassing kan tegen deze aandoening beschermen. Het drinken van drank van pepermunt en 1 eetlepel appelazijn of kompressen kunnen de pijn aanzienlijk verminderen. Een kompres maak jij van 6 eetlepels warm water en 1 lepel azijn. Maak een doekje met zulke oplossing nat en plaats op het pijnlijke gewricht voor een halve uur. Azijn kun jij ook in gewrichten inwrijven. Om dit te doen meng het met olie in de verhouding 2:1.

Appelazijn voor het versterken van organisme

Appelazijn is uiterst rijk aan vitamines, anti-antioxidant en mineralen. Het heeft anti-ontvlambare en schimmeldodende eigenschappen. Het is dus een uitstekende ondersteuning voor organisme. Maar in de combinatie met honing, gember of sinaasappel en kurkuma vormt het een vitaminebom die de strijd van het organisme tegen virussen ondersteunt. Zulke mengsels kunnen uit voorzorg en als het nodig gebruikt worden. In het eerste geval is het voldoende om bv. een verse sinaasappelsap, geraspt gember, kurkuma en azijn te mengen. 1 eetlepel per dag drinken. Als jij een directe hulp in de strijd tegen verkoudheid hebt, kun deze mengsel enkele keren per dag gebruiken.

Appelazijn is een echte remedie voor vele aandoeningen. Wees niet bang om ernaar te grijpen!

Maak kennis met HEY!GUMMY